Menü Bezárás

MEET-referensek országos találkozója – Teremtésvédelmi szakmai nap

2023. február 4-én tartjuk a Műveld és őrizd Evangélikus Egyházi Teremtésvédelmi (MEET-) program résztvevőinek országos találkozóját, mely most, az első alkalommal egy mindenki számára nyitott teremtésvédelmi szakmai nap is egyben.

Nagy szeretettel bátorítunk Mindnyájatokat, hogy amennyiben érdeklődtök a teremtésvédelem témája és ügye iránt, szeretnétek többet megtudni, hogy hogyan valósulhatnak meg teremtésvédelmi törekvések a gyülekezeteitekben, közösségeitekben vagy esetleg fontolgatjátok, hogy csatlakoznátok a programhoz, és szeretnétek jobban megismerni a lényegét, akkor vegyetek részt a találkozón vagy küldjetek gyülekezeti delegáltat erre az alkalomra.

További információt, részletes programot és a jelentkezési űrlap linkjét is megtaláljátok a honlapunkon (MEET-referensek országos találkozója – A R A R Á T (arterm.hu)) vagy a mellékelt tájékoztatón.

A mellékelt tájékoztatóból az elektronikusan küldhető fájl és nyomtatóbarát verzió is elérhető, kérjük használjátok ezeket belátásotok szerint és a környezetünkre tekintettel.