Menü Bezárás

Evangélikus konfirmandusok országos találkozója – Jelentkezési felület

Alig egy hónap múlva az ország minden tájáról összegyűlnek az evangélikus konfirmandusok, ezért elindítottuk a regisztráció véglegesítését.

2023. augusztus 21. és szeptember 10. között lehetőség van új regisztráció rögzítésére. A regisztráció során a résztvevők és kísérőik létszámát, valamint az igényelt hideg ebédet kell jelezni, további információ megadására (pl. személyes adatok) nincs szükség. Regisztrálni az alábbi linken elérhető űrlapon lehet:
Evangélikus konfirmandusok országos találkozója – Jelentkezési felület – KATT IDE!

Azok a kapcsolattartók, akik a nyár eleji előregisztrációs időszakban már jelezték a volt és jelenlegi konfirmandusaik részvételét, a regisztrációs rendszerből kapnak külön értesítő e-mailt. Az e-mailben szerepel a már kitöltött űrlap linkje, amin keresztül véglegesíthető a korábban leadott regisztráció (létszámok, ebédigény), szintén 2023. szeptember 10-ig.

A regisztrációval kapcsolatos kérdés esetén Vig Balázst lehet keresni a balazs.vig@lutheran.hu e-​mail-címen.

Az evangélikus konfirmandusok országos találkozóját 2023. szeptember 23-án, szombaton rendezzük meg a budapesti Riz Levente Sport-​ és Rendezvényközpontban (1173 Budapest, Pesti út 86–88.).
Az eseményen – amely szándékunk szerint a Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozó hangulatát hozza el egy napra – áhítattal, koncertekkel, beszélgetésekkel, workshopokkal és expóval várjuk az elmúlt három évben konfirmáltakat, valamint a jelenleg vagy szeptembertől konfirmációi előkészítőre járó fiatalokat és kísérőiket (lelkészeket, hitoktatókat, családtagokat).

Az eseménnyel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat folyamatosan frissítjük az Evangélikus.hu vonatkozó felületén: https://www.evangelikus.hu/konfirmandustalalkozo.