Menü Bezárás

Jelentkezz Ifivezető Képzésre! 

Az Ifivezető Képzés (IVK) Magyarország legnagyobb ökumenikus ifjúsági vezetőképző konferenciája, melynek támogatói és szervezői között evangélikus tagok is vannak, továbbá a képzés programjain is találkozhatunk majd evangélikus előadókkal.

Az idei évben a Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztályának köszönhetően az első 20 evangélikus jelentkezőnek a részvételi díja 10 000 Ft-al kevesebb a kiíráshoz képest!
Ezért, kérjük, a regisztráció után, a befizetés előtt várjon még egy e-mailre, melyben az IVK regisztrációs munkatársai megerősítik, hogy mekkora összeget kell ténylegesen befizetnie!

A képzés időpontja: 2024. március 22-24., helyszíne: Budapest, Ráday Ház
Immár hetedik alkalommal, idén pedig másodszor három napos keretek között kerül megrendezésre az intenzív tréning az ifjúsági munka minden résztvevője számára. Az IVK felhívásában írja: ,,akár vidéki vagy városi, abszolút új vagy régi motoros, önkéntes vagy főállású munkatárs vagy, találsz magadnak megfelelő programot.”

Az IVK-ra a középiskolás korosztálytól kezdve, leginkább egyetemisták közül várják az olyan fiatalokat, akik vagy már ifiórák vezetői, vagy azok lehetnek.
Továbbá a felhívás szól mindazoknak a lelkészeknek, hitoktatóknak, gyülekezeti munkatársaknak, akik az ifjúsági munka területén szeretnének további képzésen részt venni.

Jelentkezés: https://ifivezetokepz.es/ivk/#jelentkezes

A regisztráció határideje: 2024. január 31. éjfél.

Az idei képzés témája: Benned gyönyörködöm
„Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm, reá hallgassatok!” Mt 17,5

Bővebb információ a képzés honlapján található ifivezetokepz.es.

Az előző évi előadásokból készült válogatás elérhető az Ifjúságépítők YouTube csatornáján.
A múlt évi konferencia aftermovie videója ide kattintva megtekinthető.

Kérjük, adják tovább gyülekezetükben a hírt mindazoknak, akik érdekeltek lehetnek a képzésben!