Menü Bezárás

Elindult a Szélrózsa hetijegyakciója

Már lehet jegyet váltani a 2024. július 10. és 14. között Nyíregyházára tervezett Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozóra.

Kedvezményes áron válthatók meg a belépők a Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozóra. Az úgynevezett early bird lehetőség keretében a heti gyerek-​, középiskolás-​ és felnőttjegyet online kupon formájában lehet megvásárolni. A kedvezményes heti gyermekjegy (4–14 éves korig) 9000 Ft, a középiskolások (14–18 éves korig) 12 000 Ft-​ért, a felnőttek (18 év felett) pedig 15 000 Ft-​ért válthatják meg most kedvezményesen belépőjegyüket.

Az akciós árak 2023. december 6. és 2024. január 31. között érvényesek. A hetijegyárak ezt követően drágulnak majd, ezért vissza nem térő alkalom most megváltani a belépőjegyeket.

A kedvezményes elővételes hetijegyeket itt lehet megvásárolni.

Érdemes követni a 2024-es nyíregyházi Szélrózsa találkozó Facebook– és Instagram-​oldalát is, hiszen az esemény keretében a nagyszínpadon fellépő együtteseket is ezeken a felületeken jelentik be hamarosan a szervezők.

A hangulat felidézéséhez és a rendezvényről való informálódáshoz ajánljuk a legutóbbi fesztiválról szóló rövid videó-​összeállítást.

A megvásárolt elővételes hetijegy kedvezménykódját e-​mailben küldik el a szervezők. Az elővételes hetijegyvásárlási akció keretében megváltott belépő csak a kuponon található kedvezménykód aktiválása után válik érvényessé! Erre 2024 elejétől a Szelrozsatalalkozo.hu oldalon megnyíló regisztrációs rendszerben lesz lehetőség. A kupont egy fő használhatja fel egyszeri alkalommal. Kérdés esetén a szelrozsa@lutheran.hu címen lehet érdeklődni.