Menü Bezárás

Nyílt nap az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem és annak Hallgatói Önkormányzata 2023. február 10-én nyílt napot szervez egyházunk konfirmált fiataljai, valamint az evangélikus iskolák diákjai számára a konfirmáció és elköteleződés tematikus évhez kapcsolódóan.

Ez a nyílt nap a már megszokott elemeken túl, már csak azért is rendkívüli, mert egyfajta ifjúsági napként szervezzük meg. Az érdeklődő diákok kötetlen módon találkozhatnak az Egyetem oktatóival és hallgatóival, interaktív, játékos módon dolgozzuk fel a nap folyamán az elköteleződés, az Istennel való közösség témaköreit. Mindemellett, természetesen lehetőség nyílik arra is, hogy a hozzánk látogatók bepillantsanak a teológia tudományába is, hiszen két blokkot szentelünk az óralátogatásokra is. Az esemény plakátja a mellékelt fájlban megtalálható. A részletes program a napokban várható.

A nyílt nap Facebook-eseménye megtekinthető itt: https://fb.me/e/29d192sva

Jelentkezni az esemény plakátjáról leolvasható QR-kóddal, valamint az alábbi linken található űrlapon lehet 2023. február 3-ig: https://forms.gle/FqWH8jsfUKgdiHTN9

Az Evangélikus HIttudományi Egyetem közössége szeretettel hívja egyházunk ifjúságát, iskoláink diákjait, valamint minden kedves érdeklődőt! Az egyetem hallgatói és oktatói már nagyon várják a találkozást, bíznak benne, hogy minél több helyről legalább néhányan el tudnak látogatni erre az alkalomra egyházunk felsőoktatási intézményébe!

Szeretettel hívjuk egyházunk ifjúságát, iskoláink diákjait, valamint minden kedves érdeklődőt!